ArvoPelttari

Kaikki blogit puheenaiheesta Ulkonäkö

Pieremällä parisuhteeseen eli kuinka vapaudun yhteiskunnan odotuksista

Ehdin kuunnella tuossa viikolla pätkän Mahadura & Özbergan -radio-ohjelmaa Yle Puheelta. Olen kuunnellut aiemminkin, tunnen agendan ja katson, että ohjelmalla on paikkansa. Ohjelman emännät pruukaavat valita samanmielistä sakkia studioon eivätkä ole kovin kriittisiä. Tämä on perusteltu valinta, kun tarkoituksena on kai päästää vähemmistöjä, marginalisoituja jne ääneen.

Tukkaheureka

Pari vuotta tässä on hujahtanut kampaamoihin katsomatta, hiukset mammanutturalla. Sitten alkoi lopulta vain risoa liikaa, kun pitkäksi hurahtanut paksu tukka oli kuitenkin aina vain kiinni.


Astelin siis kampaamoon ja sinne jäi suurin osa suortuvista. Yllättävää kyllä, ei ole (vielä) edes haikea olo. Jonkinlaisen "heräämisenkin" koin siellä kampaamon tuolissa. Selitin kampaajalle, että harkitsen jonkinlaisen pehmennyksen ottamista, kun olisi niin kiva olla vähän kiharaa hiuksissa.

Viidakon Tähtösen dieetillä kesäkuntoon!

Kansakunta elää kaunottaristaan ja Katri Sorsa on monen miehen päiväunien ikuinen kohde. Aiemmin chat-juontajana sekä erilaisissa promootiotöissä tunnetuksi tullut nainen saapui kansakunnan tietoisuuteen viimeistään toisen kauden Viidakon Tähtöset-ohjelman myötä. Katrista tuli nopeasti ilmiö ja yksi keskustelupalstoilla seuratuimpia kilpailijoita.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä